Vali Cerrah: Gelimek isteyen lkeler retmenlerine deer vermeli
2010-05-02 09:16

  OSMANYE - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, "Bir lke daha iyi ve ada bir ekle gelmek istiyorsa eitim ordusunu oluturan retmenlerine gerekli deeri vermelidir." dedi.
Hogr Eitim Kurumlar zel Nuri omu lkretim Okulunun bu yl ikincisini dzenledii `Matematik Olimpiyat ve Ana Snflar Boyama Yarmas` dl treni Ahmet ekip Ersoy Kltr Merkezi`nde gerekletirildi. Trende konuan Vali Cerrah, okullarda en nemli derslerden birinin matematik olduunu kaydetti. Gelecekte lkemizin idari yapsnda sz sahibi olacak 3 renciye dl vermenin mutluluunu yaadn aktaran Cerrah, "Bu gn gsmz kabartan renci ve retmenlerimizle beraberiz. rencilerimizi yetitiren eitim ordusunun gnll retmenlerine ok teekkr ediyorum." dedi.

Eitimin nemine deinen Cerrah, "nsann eitimi iin yaplan yatrm ok nemlidir. Bunun iin retmenlerimize ne kadar teekkr etsek azdr. ocuklarmz sabahtan akama kadar retmenlerimizin ellerinde yetiiyor. Eer bir lke daha iyi ada bir ekle gelmek istiyorsa eitim ordusunu oluturan retmenlerine deer vermelidir. retmenlerimizden ok baarl renciler yetitirmelerini bekliyorum." diye konutu.

Okul Mdr Sadi Yank ise ocuklara matematik dersinin sevdirilmesi ve matematiki ruhunun kazandrlmas amacyla beinci snf rencileri arasnda dll yarma dzenlediklerini aktard. Hayal glerini gelitirmek ve resim dersinin sevdirilmesi iin ana snf rencileri arsnda dll boyama enlii organize ettiklerini ifade eden Yank, "Kendi rencilerimizin yer almad yarma il genelinde 1400 rencinin rekor katlmyla gerekletirilmitir. Katlmlarndan dolay tm rencilerimize teekkr ediyoruz." diye konutu.

Matematik olimpiyatnda birincilii Mnire Hanm lkretim Okulundan Mehmet Usta, ikincilii zel Ender Akademi Kolejinden Sleyman Alperen, ncl ise yine Mnire Hanm lkretim Okulundan dris Yanbak elde etti.

Ana snflar boyama yarmasnda ise birincilii Rahime Hatun Anaokulundan Aya ler, ikincilii stiklal lkretim Anaokulundan Halil Andrn, ncl ise 23 Nisan Anaokulundan Gks Elmas kazand. Trene Vali Celalettin Cerrah, Belediye Bakan Kadir Kara, Emniyet Mdr Tayfur Erdal Ceren ile renciler ve velileri katld.



OSMANYE,Osmaniye Haber,Osmaniye


Bu haber 1836 kez okundu.

YORUMLAR
Bu haber iin henuz herhangi bir yorum yapılmadı.
Yorum eklemek iin tıklayın.
  Diger SIYASET Haberleri

Babu ehitler iin ne dedi ?
Genelkurmay Bakan Org. Babu Tunceli`deki hain saldryla ilgili aklama yapt.
Vali Cerrah: Gelimek isteyen lkeler retmenlerine deer vermeli
OSMANYE - Osmaniye Valisi Celalettin Cerrah, "Bir lke daha iyi ve ada bir ekle gelmek istiyorsa eitim ordusunu oluturan
Belediye 400 Bin TL`lik i 70 Bin TL`ye Yapyor
Osmaniye Belediyesi Su ve Kanalizasyon leri Mdrl 400 bin TL`lik ii kendi imkanlaryla 70 bin TL`ye yapyor.
Ak Parti Kadn Kollarndan Toplant
Osmaniye AK Parti l Bakan mer Yamur, Trkiye`de bir tarafta `analar alasn` diyen bir
  OSMANİYE FİRMA REHBERİ
 » Emlak » Ayakkab  » ieki » zel Hastaneler  » Bankalar » Bilgisayar » Cep Telefoncular » Dershaneler » Eczane » Elektriki  » Fotograf Stdyosu » Gazeteler  » Giyim Mazalar  » Hipermarket » Hrdavat  » Kafeler  » Kitap-Krtasiye  » Kuafrler » Kuyumcular  » Mobilya-Dekorasyon  » Okullar  » Oteller-Pansiyonlar  » Oto Galericiler  » Oto Yedek Para  » Otobs letmeleri  » Poliklinikler  » Radyolar  » Reklam-Tabela  » Restorantlar  » Saat Sat-Tamir  » Src Kurslar
Kolayarabul
  VIDEO HABER
    Vali Cerrah' Hi Byle Grmediniz
Greve balad gnden bu yana zellikle Osmaniye yerfstnn tantm iin byk aba
    Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blm
Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blmyle yine nefesleri kesecek. skender Byk, Memati'yi vuracak. skender tam kurunla Memati'yi yaralayacak
    Kapy at ve...
Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta sezonun en heyecanl blmlerinden biriyle ekranlara geliyor.
Yalcin Ticaret
  bir Tulip Systems sitesidir © Tm haklari saklidir. Izinsiz ve kaynak gsterilemeden yayinlanamaz.