nl Model, Takm Arkadann Sevgilisini alm
nl model Caroline Lijnen, Belika Milli Takm`ndan yakn arkada olan Kevin de Bruyne ve Thibaut Courtois`nn arasn at.
2014-11-22 02:21

  AYNI ANDA K FUTBOLCUYLA AK YAAMI

2013`te Belika`da ok konuulan bir dedikoduda ak geni olduu syleniyordu. Dedikodulara gre; Caroline Lijnen nce Kevin de Bruyne ile ak yayordu ancak daha sonra Bruyne`dan ayrlmadan, Courtois ile iliki yaamaya balad. De Bruyne`un bu durumdan uzun mddet haberi olmad.



"NCE KEVIN BEN ALDATTI"

Yeni John Terry-Wayne Bridge vakas olarak anlan durumla ilgili Lijnen ilk kez bir aklama yapt. te Lijnen`in aklamalar: "Kevin bana ihanet etti. Aylarca, bu konudan bana bahsetmedi ve bir ey sylemedi. Kevin`in ailesi bile bana hak verdi. Bask altndaydm ve Kevin ile hi irtibata gemedim. Her eye sayg duydum. Ancak, Kevin kendi kitabnda "Basit ol" diye bir blm yazd ve benle Thibaut arasnda bir eyler olduunu belirtti. Ben de bu duruma daha fazla sessiz kalamayacam anladm.



"BENDEN THIBAUT LE ARKADALIIMI BTRMEM STED"

2012`de Kevin bana, ocukluk arkadam olan Thibaut ile arkadalm bitirmemi syledi: "Ya ben, ya o" Ben de ona bu sorudan sonra bir ans daha vermeye karar verdim, ancak ilikimiz asla eskisi gibi olmad. Kevin Madrid`de birlikte geireceimiz bir tatilin iyi bir fikir olduunu syledi. Ben bunu ondan daha nce istemitim zaten. Ancak, bir eyler oldu ve bu tatil asla gereklemedi.

"KEVIN BEN ALDATIYORDU"

Tm bu olaylardan sonra, Thibaut bana bir teklifte bulundu ve ben byle gzel bir teklifi Kevin ile birlikte olduum 3 yl iinde hi almadm. Thibaut ile birlikteyken her eyden konuabilir ve her eyi paylaabilirsiniz. Hatta o gn bana harika bir yemek hazrlad. Kevin benim iin asla byle bir ey yapmazd. Kevin beni aldatyordu ve ben de kendi kendime yle dndm: Neden Kevin`le bir iliki yaamaya devam edeyim ki, neden?"

BR ALMANYA`DA DER NGLTERE`DE OYNUYOR

Kevin de Bruyne Almanya`nn Wolfsburg takmnda, Thibaut Courtois ise ngiliz devi Chelsea`de forma giyiyor. ki futbolcu bir dnem Chelsea`den de takm arkada idi.


habeler.com

Bu haber 1386 kez okundu.

YORUMLAR
Bu haber iin henuz herhangi bir yorum yapılmadı.
Yorum eklemek iin tıklayın.
  Diger SON DAKIKA Haberleri

Ekrem Dumanl ve Hidayet Karaca hakknda karar akland
14 Aralk`ta stanbul merkezli `paralel yap` operasyonu kapsamnda gzaltna alnan ve tutuklanmalar talebiyle mahkemeye sevk edilen Zaman Gazetesi Genel Yayn Ynetmeni Ekrem Dumanl ve Samanyolu Yayn Grubu Bakan Hidayet Karaca`nn da aralarnda bulunduu 12 kii hakknda karar akland.
Hidayet Karaca ve 3 eski polis Silivri Cezaevi`ne gnderiliyor
Soruturmay yrten savclk tarafndan tutuklanmalar talebiyle mahkemeye sevk edilen Dumanl ve Karaca ile emniyet mdrleri Tufan Ergder ve Ertan Erkt`nn da bulunduu 12 kiinin sorgusu stanbul 1. Sulh Ceza Hakimliince yaplmt. Yaklak 11 saat sren ifade ilemlerinin ardndan gece saatlerinde kararn saat 14:00`de aklanaca duyurulmutu.
Ahmet zal `Ana Parti` yi kurdu!
Baclar`da bir otelde basn toplants dzenleyen Ahmet zal, konumasnn banda siyasete girme nedenleriyle ilgili olarak, "Manevi ve fikri liderlerimizin izinde, Trkiye`yi siyasete gtrmek iin biz siyasete girdik. Bizim fikriyatmzn da, Atatrk`n gsterdii muassr medeniyet seviyesine ulamak, rahmetlinin gsterdii yolda da Trkiye`de hr dncenin, demokrasinin, hr teebbsn, din ve vicdan hrriyetinin daha yaygn olduu bir Trkiye iin biz siyasete girdik" eklinde konutu.
Davutolu temel atma trenine katld
Babakan Ahmet Davutolu, stanbul`da Sabanc kompozit malzeme mkemmeliyet merkezi temel atma treninde konutu.
  OSMANİYE FİRMA REHBERİ
 » Emlak » Ayakkab  » ieki » zel Hastaneler  » Bankalar » Bilgisayar » Cep Telefoncular » Dershaneler » Eczane » Elektriki  » Fotograf Stdyosu » Gazeteler  » Giyim Mazalar  » Hipermarket » Hrdavat  » Kafeler  » Kitap-Krtasiye  » Kuafrler » Kuyumcular  » Mobilya-Dekorasyon  » Okullar  » Oteller-Pansiyonlar  » Oto Galericiler  » Oto Yedek Para  » Otobs letmeleri  » Poliklinikler  » Radyolar  » Reklam-Tabela  » Restorantlar  » Saat Sat-Tamir  » Src Kurslar
Kolayarabul
  VIDEO HABER
    Vali Cerrah' Hi Byle Grmediniz
Greve balad gnden bu yana zellikle Osmaniye yerfstnn tantm iin byk aba
    Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blm
Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blmyle yine nefesleri kesecek. skender Byk, Memati'yi vuracak. skender tam kurunla Memati'yi yaralayacak
    Kapy at ve...
Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta sezonun en heyecanl blmlerinden biriyle ekranlara geliyor.
Yalcin Ticaret
  bir Tulip Systems sitesidir © Tm haklari saklidir. Izinsiz ve kaynak gsterilemeden yayinlanamaz.