Meteoroloji`den 5 le iddet Kar Ya Uyars
Konya ve Karaman`da okullar tatil edilirken, Meteoroloji; Tunceli, Bingl, Bitlis, Malatya ve Elaz` da iddetli kar ya konusunda uyard.
2014-11-26 02:27

  Meteoroloji leri Genel Mdrl dn arka arkaya kar alarm yaynlamt. Youn kar ya Dou illerinin aksine Akdeniz blgesinin i kesimlerini vurdu.

Nide, Kayseri ve Adana`nn ykseklerini etkileyen youn kar ya aralksz sabaha kadar devam etti. Bugn iin de youn kar ya konusunda uyar verilen iller var.

BUGN BU LLER DKKAT

Kuvvetli kar ya douya doru kayyor. Meteoroloji aklamasna gre kar ya u illerde bugn etkili olacak;

*Tunceli,
*Bingl
*Bitlis
*Malatya ve Elaz`da kuvvetli olmak zere karla kark yamur yksek kesimlerinde kar grlecek.

DDETL YAMUR ALARMI

Meteoroloji`nin yaynlad son hava durumu alarmnda bir ok il iin de iddetli yamur uyars bulunuyor. Yarn (26.11.2014 aramba) yurdumuzun gneydou kesimlerinde grlecek yalarn Gneydou Anadolu Blgesinde ok kuvvetli olmas bekleniyor.

Kuvvetli saanak yamurdan etkilenecek bir ok ilde yksek yerleri de kar vuracak.
te frtna ve iddetli yamur uyars veriler iller;

*Gaziantep,
*Kilis,
*Adyaman,
*anlurfa,
*Diyarbakr,
*Mardin,
*Siirt
*Batman

KONYA: KAR YAII OKULLARI KAPATTI

Konya`da, kar yanedeniyle 18 ilede eitime bir gn ara verildi. Seluk niversitesi de tatil karar ald ve vizeleri ertelediini duyurdu.

Valilikten yaplan aklamada, kar ya ve buzlanma tehlikesi sebebiyle Karatay, Meram, Seluklu, Ahrl, Altnekin, Beyehir, Bozkr, umra, Derbent, Derebucak, Doanhisar, Gneysnr, Hadim, Ilgn, Kadnhan, Sarayn, Seydiehir ve Takent ilelerinde ilk ve orta dereceli okullarda yarn eitime ara verilecei belirtildi.

KARAMAN`DA DA TATL KARARI

Karaman`da kent merkezi ve tm ilelerde kar ya dolaysyla eitime bir gn ara verildii bildirildi.

Karaman Valilii`nden yaplan aklamada, unlar kaydedildi: "l merkezi ve ilelerdeki tm okullar youn kar ya ve ulamda yaanan zorluklar nedeniyle 26 Kasm 2014 tarihinde bir gn sreyle tatil edilmitir ancak 8. snflara ynelik Temel Eitimden Orta retime Gei Snav yaplacaktr."

habeler.com

Bu haber 1394 kez okundu.

YORUMLAR
Bu haber iin henuz herhangi bir yorum yapılmadı.
Yorum eklemek iin tıklayın.
  Diger SON DAKIKA Haberleri

Ekrem Dumanl ve Hidayet Karaca hakknda karar akland
14 Aralk`ta stanbul merkezli `paralel yap` operasyonu kapsamnda gzaltna alnan ve tutuklanmalar talebiyle mahkemeye sevk edilen Zaman Gazetesi Genel Yayn Ynetmeni Ekrem Dumanl ve Samanyolu Yayn Grubu Bakan Hidayet Karaca`nn da aralarnda bulunduu 12 kii hakknda karar akland.
Hidayet Karaca ve 3 eski polis Silivri Cezaevi`ne gnderiliyor
Soruturmay yrten savclk tarafndan tutuklanmalar talebiyle mahkemeye sevk edilen Dumanl ve Karaca ile emniyet mdrleri Tufan Ergder ve Ertan Erkt`nn da bulunduu 12 kiinin sorgusu stanbul 1. Sulh Ceza Hakimliince yaplmt. Yaklak 11 saat sren ifade ilemlerinin ardndan gece saatlerinde kararn saat 14:00`de aklanaca duyurulmutu.
Ahmet zal `Ana Parti` yi kurdu!
Baclar`da bir otelde basn toplants dzenleyen Ahmet zal, konumasnn banda siyasete girme nedenleriyle ilgili olarak, "Manevi ve fikri liderlerimizin izinde, Trkiye`yi siyasete gtrmek iin biz siyasete girdik. Bizim fikriyatmzn da, Atatrk`n gsterdii muassr medeniyet seviyesine ulamak, rahmetlinin gsterdii yolda da Trkiye`de hr dncenin, demokrasinin, hr teebbsn, din ve vicdan hrriyetinin daha yaygn olduu bir Trkiye iin biz siyasete girdik" eklinde konutu.
Davutolu temel atma trenine katld
Babakan Ahmet Davutolu, stanbul`da Sabanc kompozit malzeme mkemmeliyet merkezi temel atma treninde konutu.
  OSMANİYE FİRMA REHBERİ
 » Emlak » Ayakkab  » ieki » zel Hastaneler  » Bankalar » Bilgisayar » Cep Telefoncular » Dershaneler » Eczane » Elektriki  » Fotograf Stdyosu » Gazeteler  » Giyim Mazalar  » Hipermarket » Hrdavat  » Kafeler  » Kitap-Krtasiye  » Kuafrler » Kuyumcular  » Mobilya-Dekorasyon  » Okullar  » Oteller-Pansiyonlar  » Oto Galericiler  » Oto Yedek Para  » Otobs letmeleri  » Poliklinikler  » Radyolar  » Reklam-Tabela  » Restorantlar  » Saat Sat-Tamir  » Src Kurslar
Kolayarabul
  VIDEO HABER
    Vali Cerrah' Hi Byle Grmediniz
Greve balad gnden bu yana zellikle Osmaniye yerfstnn tantm iin byk aba
    Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blm
Kurtlar Vadisi Pusu 89. Blmyle yine nefesleri kesecek. skender Byk, Memati'yi vuracak. skender tam kurunla Memati'yi yaralayacak
    Kapy at ve...
Kurtlar Vadisi Pusu, bu hafta sezonun en heyecanl blmlerinden biriyle ekranlara geliyor.
Yalcin Ticaret
  bir Tulip Systems sitesidir © Tm haklari saklidir. Izinsiz ve kaynak gsterilemeden yayinlanamaz.